Η ΕΟΚ θέλει και πάλι τον Αναστόπουλο στη δράση!

Η ΕΟΚ θέλει και πάλι τον Αναστόπουλο στη δράση!

Και όμως η ομοσπονδία, με επιστολή προς την ΟΔΚΕ ζητάει την ενεργοποίηση του Έλληνα ρέφερι, ο οποίος όμως έχει περάσει το όριο ηλικίας και έχει διαγραφεί και από τα μητρώα της FIBA.

Γενικότερα έχει έναν… έρωτα με αυτόν. Είναι εξάλλου ο διαιτητής που πρέπει να έχει ρεκόρ συμμετοχών σε ντέρμπι «αιωνίων».

Η ΕΟΚ δείχνει πως δεν ξεχνάει τον Παναγιώτη Αναστόπουλο, καθώς με επιστολή της στην ΟΔΚΕ ζητάει να τον επαναφέρει στις εγχώριες διοργανώσεις.

Και τι έγινε που ο Έλληνας ρεφερί έχει ξεπεράσει τα 50 χρόνια του και δεν έχει δικαίωμα; Και τι έγινε που έχει διαγραφεί από τα μητρώα της FIBA, την ώρα που και ο ίδιος με προσωπική επιστολή προς την ΚΕΔ είχε δηλώσει πως αποσύρεται από την δράση;

Η ΕΟΚ επιμένει στον Αναστόπουλο και θέλει να τον επαναφέρει στα παρκέ. Αξίζει βέβαια να τονιστεί εδώ, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προχώρησε σε μία τέτοια κίνηση.

Αυτή είναι η δεύτερη προσπάθεια της ομοσπονδίας για να τον επιστρέψει στο προσκήνιο, καθώς είχε προχωρήσει σε επιστολή με το ίδιο περιεχόμενο, δεχόμενη την αρνητική απάντηση από τον Σύνδεσμο Διαιτητών.

Η επιστολή βέβαια, η δεύτερη προς την ΟΔΚΕ, έχει την υπογραφή του Παναγιώτη Τσαγκρώνη και όχι του Γιώργου Βασιλακόπουλου, πράγμα που επίσης προκαλεί απορία.

Τέλος από τη στιγμή που η Διεθνής Ομοσπονδία έχει διαγράψει μία και καλή τον Έλληνα ρέφερι, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως δεν θα επιστρέψει στην δράση, ότι και να θέλει η επίμονη ΕΟΚ. Μα αλήθεια δεν υπάρχουν άλλες σφυρίχτρες για να μπορέσουν να… διευθύνουν τους αγώνες της επόμενης περιόδου; Και γιατί αυτή η εμμονή προς το πρόσωπο του διαιτητή, ο οποίος από μόνος του έχει κρεμάσει τη σφυρίχτρα του;

Οσο για την επιστολή προς την ΟΔΚΕ;

Αυτή έγραφε: «Επανερχόμενοι σε σχετική μας επιστολή με αριθμό πρωτοκόλλου 2255/16-07-20, παρακαλούμε ο διαιτητής ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ να διατηρήσει την ιδιότητά του ενεργού διαιτητή για ένα ακόμα έτος, σύμφωνα με τη διαδικασία που αποφάσισε η FIBA για τους διεθνείς, λόγω μη ολοκλήρωσης πρωταθλημάτων τη περίοδο 2019-20 εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ