Σερέλης: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου!»

Σερέλης: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου!»

Περήφανος για την ομάδα του που κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης.

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, ο οποίος τόνισε ότι αισθάνεται περήφανος για τους παίκτες του και την απόδοσή τους κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Χρήστος Σερέλης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ:

«Ενώ είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, φτάσαμε κοντά στην νίκη και μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στεναχωρημένοι, με όλο το σεβασμό σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Είμαι περήφανος για το μπάσκετ που παίζουμε ακόμα και απέναντι σε τεράστιες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός. Ο οποίος είναι κουρασμένος αλλά αυτό δε μειώνει την προσπάθεια των παιδιών που δεν πίστεψαν ότι θα χάσουν ακόμα και αν βρέθηκαν στο μείον 12» είπε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε: «Το να πετυχαίνεις 98 πόντους στο ΟΑΚΑ στα 40 λεπτά και να βάζεις 118 είναι τεράστιο επίτευγμα. Πρέπει τώρα να προσγειωθούμε μιας και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς. Στο οποίο δεν έχουμε κερδίσει επειδή παίξαμε πολύ καλά με τον Παναθηναϊκό. Δεν πρέπει να καβαλήσουμε το καλάμι. Χάσαμε. Δεν κερδίσαμε.»

Όσο για το αν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη… «Είναι πολύ δύσκολο να συμβεί. Δεν περιμέναμε να πάει έτσι το ματς σήμερα. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και προσπαθήσαμε, όπως πάντα, να κοντρολάρουμε το ρυθμό και να πάμε αργά.

Θεωρώ ότι ομάδα σαν την δική μας δεν μπορεί να το κάνει. Και γι αυτό χάσαμε με 30 πόντους. Αποφασίσαμε σήμερα να το πάμε αλλιώς γιατί έχουμε τους παίκτες που μπορούν να το κάνουν. Κάναμε το παιχνίδι μας. Με τα αθλητικά παιδιά που έχουμε και μα βγήκε. Προφανώς γιατί ο Παναθηναϊκός είναι και καταπονημένος μετά από τα δύο ματς με Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ