Παπαθεοδώρου : «Μεγάλη θέληση να πάρουμε το BCL»

Παπαθεοδώρου : «Μεγάλη θέληση να πάρουμε το BCL»

Για τη θέληση που υπάρχει στο στρατόπεδο της ΑΕΚ να κατακτηθεί το Basketball Champions League αναφέρθηκε ο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Επιβλητική η ΑΕΚ, επικράτησε με 99-75 της Σαραγόσα και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής, όπου θα διεκδικήσει κόντρα στη Μπούργος το δεύτερο Basketball Champions League της ιστορίας της.

Ο προπονητής της Ένωσης, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, ενώ ανέφερε τη μεγάλη θέληση που υπάρχει στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Ήταν εξαιρετική η προσπάθεια των παικτών μας. Από την αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε πολύ καλή απόδοση και φτάσαμε στον τελικό, κάτι που αποτελεί μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Η τελική διαφορά δεν αντιπροσωπεύει την ποιότητα των δύο ομάδων. Εμείς ήμασταν σε πάρα πολύ καλή μέρα, η Σαραγόσα όχι.

Ένας τελικός σε τέτοιο επίπεδο είναι πάντα δύσκολο παιχνίδι. Η Μπούργος είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να ξεκουραστούμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να αναλύσουμε τον αντίπαλο, να δώσουμε τους πληροφορίες στους παίκτες μας και να έχουμε την ίδια διάθεση για τη νίκη. Υπάρχει πολύ μεγάλη θέληση για το τρόπαιο.

Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του, από τον Λάνγκφορντ μέχρι τον Ρογκαβόπουλο. Ο Νίκος χτίζει την προσωπικότητά του και είναι ευτύχημα που είναι δίπλα σε τέτοιους παίκτες, που έχουν την ιδανική νοοτροπία. Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και θα κριθώ στην πορεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ