Άρης : Ατομικό πρόγραμμα για Σούλερ

Άρης : Ατομικό πρόγραμμα για Σούλερ

Ο Τζαμάλ Σούλερ δεν ακολούθησε τη σημερινή (14/10) προπόνηση του Άρη και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο.

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Χαρίλαο Τρικούπη (17/10, 16:45) στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Basket League.

Οι παίκτες των «κίτρινων» έκαναν σήμερα (14/10) μία ακόμη προπόνηση ενώ ο Σάββας Καμπερίδης είδε τον Τζαμάλ Σούλερ να μην την ολοκληρώνει καθώς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

«Με μία προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (14/10) η προετοιμασία του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας της Basket League με τον Χαρίλαο Τρικούπη (17/10, 16:45). Ο Jamal Shuler ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης λόγω των ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο. Πριν την προπόνηση, οι παίκτες παρακολούθησαν σε video τον προσεχή αντίπαλό τους.

Αύριο (15/10) οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν μια φορά ενώ πριν μπουν στο γήπεδο θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού ενόψει του αγώνα με τον Χαρίλαο Τρικούπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ