Σακελλαρίου : «Τελικός των τελικών με τον Φάρο»

Σακελλαρίου : «Τελικός των τελικών με τον Φάρο»

Οσα έγραψε ο γκαρντ της ομάδας του Πανιωνίου για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Ως τελικό των τελικών χαρακτήρισε για τον Πανιώνιο το σαββατιάτικο (27/1, 16:30 – ΕΡΤ1 Basket League Show) εντός έδρας ματς με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο για την 14η αγωνιστική, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Ο γκαρντ της ομάδας της Νέας Σμύρνης είπε ότι μετά την επιβλητική νίκη επί του Ρεθύμνου την περασμένη εβδομάδα, η ψυχολογία του Πανιωνίου έχει τονωθεί και η ομάδα έχει βελτιωθεί σαν σύνολο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog

«Στον αθλητισμό συνυπάρχουν δύο στοιχεία: Το συναίσθημα και η λογική. Αυτά τα δύο έρχονται σε… σύγκρουση και μένει να δούμε ποιο θα υπερισχύσει στον φετινό Πανιώνιο. Γιατί από τη μια, η ψυχρή λογική των αριθμών λέει πως είμαστε πρώτοι επιλαχόντες για τον υποβιβασμό. Από την άλλη το συναίσθημα λέει πως ο «Ιστορικός» ανήκει στη «μεγάλη» κατηγορία.

Κόντρα στο Ρέθυμνο ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του κόουτς Ζιάγκου και το αποτέλεσμα ήρθε να δικαιώσει τις προσπάθειες μας και την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο προπονητής μας. Βεβαίως, η νίκη δεν μας αποπροσανατολίζει, δεν γίναμε με ένα θετικό αποτέλεσμα υπερομάδα.

Τονώθηκε η ψυχολογία μας, είναι απόλυτα λογικό, και πλέον πιστεύουμε ακόμα περισσότερο ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το παιχνίδι με τη Λάρισα είναι τελικός των τελικών κι έτσι το αντιμετωπίζουμε όλοι. Είναι αξιόμαχο σύνολο, το έδειξε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά κι εμείς αλλάζουμε διαρκώς προς το καλύτερο κι αυτό όποιος δεν το βλέπει, εθελοτυφλεί.

Το αν αυτή η βελτίωση είναι αρκετή για να μας κρατήσει στην κατηγορία θα το μάθουμε στο τέλος. Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως είμαστε μαχητές, πως έχουμε βρει την ηρεμία μέσα από τη δουλειά που γίνεται και πως αύριο θα είμαστε εκεί.

Επί προσωπικού, η στιγμή -μετά το τέλος του αγώνα με το Ρέθυμνο- που πανηγυρίζαμε με τον κόσμο μας τη νίκη, ήταν μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές απολαύσεις. Αξίζει να παίζεις μπάσκετ, για να ζεις τέτοιες στιγμές. Και θέλουμε να τις ζήσουμε ξανά και ξανά, να κάνουμε αυτούς τους ανθρώπους που ποτέ δεν μας εγκατέλειψαν περήφανους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ