Πανιώνιος : Tέλος ο Γούντσον, θέλουν Χόμπσον

Πανιώνιος : Tέλος ο Γούντσον, θέλουν Χόμπσον

Ο Έιβερι Γούντσον ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο για οικογενειακούς λόγους και οι Κυανέρυθροι έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Ντάρινγκτον Χόμπσον για αντικαταστάτη του.

Το παιχνίδι με τον Φάρο ήταν το τελευταίο του Έιβερι Γούντσον με τη φανέλα του Πανιωνίου. Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί παρελθόν από τον Ιστορικό, ο οποίος αναμένεται να δώσει συνέχεια στις διορθωτικές κινήσεις του, προκειμένου να σώσει τη χρονιά.

Με δηλώσεις του ο παίκτης εξήγησε την απόφασή του να αποχωρίσει αναφέροντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πανιώνιο, τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες και τους οπαδούς μας. Ήταν όλοι καταπληκτικοί. Ήταν τέσσερις υπέροχοι μήνες με αυτή την ομάδα.

Δουλέψαμε πολύ σκληρά, για να δώσουμε στον κόσμο αυτό που θέλει. Όμως, πρέπει να επιστρέψω στις ΗΠΑ, γιατί έχω πολύ σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Πρέπει να είμαι εκεί. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και τη στήριξή τους».

Ο παίκτης που έχουν θέλουν οι «κυανέρυθροι» είναι ο Ντάρινγκτον Χόμπσον και κινούνται για να αποκτήσουν τον 30χρονο σούτινγκ γκαρντ – σμολ φόργουορντ, που τη σεζόν 2011-2012 έπαιζε στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Μπακς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ