ΑΕΚ : Πειθαρχικό παράπτωμα από τον Μάνι Χάρις

ΑΕΚ : Πειθαρχικό παράπτωμα από τον Μάνι Χάρις

Ο Μάνι Χάρις έχει δημιουργήσει προβλήματα στους ανθρώπους της ΑΕΚ με τη συμπεριφορά του, καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Ολίμπια Λιουμπλιάνας κρίνεται αμφίβολη. Αγωνία και για Σάκοτα

Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι κόντρα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας, καθώς τόσο ο Μάνι Χάρις όσο και ο Ντούσαν Σάκοτα κρίνονται αμφίβολοι για το εν λόγω παιχνίδι.

Ο Αμερικανός, όπως έγινε γνωστό, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και οι πιθανότητες να ακολουθήσει την ομάδα στη Σλοβενία είναι μοιρασμένες. Από την άλλη, ο αρχηγός της Ένωσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα, με τη συμμετοχή του να αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: 

«Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Η συμμετοχή του Αμερικανού γκαρντ στην αποστολή για Λιουμπλιάνα κρίνεται αμφίβολη για πειθαρχικούς λόγους.

Πρόβλημα στην γάμπα αντιμετωπίζει ο Ντούσαν Σάκοτα. Τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Οι παίκτες της «Βασίλισσας» θα προπονηθούν αύριο (Δευτέρα, 29/01, 12:00) και κατόπιν θα αναχωρήσουν για το «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου για το ταξίδι στη Σλοβενία για τον αγώνα της Τρίτης με Ολύμπια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ