Άρης : Συνάντηση Γιαννάκη με παράγοντες της ομάδας Αρβανίτη

Άρης : Συνάντηση Γιαννάκη με παράγοντες της ομάδας Αρβανίτη

Με παράγοντες της πλευράς Αρβανίτη τα είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Πολύ βαρύ ήταν το κλίμα στις τάξεις του Άρη μετά το τέλος του αγώνα με τον Κόροιβο, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Αμαλιάδας μετά από ανέλπιστη ανατροπή. Τόσο ο Παναγιώτης Γιαννάκης όσο και οι παίκτες του προσπαθούσαν να καταλάβουν πως ηττήθηκαν, σε ένα ματς το οποίο ήλεγχαν για τρία δεκάλεπτα.

Μάλιστα μετά το τέλος του παιχνιδιού υπήρξε «πηγαδάκι» ανάμεσα σε παράγοντες της πλευράς Αρβανίτη που εδώ και αρκετές ημέρες περιμένει την απάντηση του Νίκου Λάσκαρη για το αν θα τους παραχωρήσει τη διοίκηση της ΚΑΕ.

Ο δράκος τα έλεγε για αρκετή ώρα με τους συγκεκραμένους παράγοντες αναλύοντας τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν για την ομάδα, σε αγωνιστικό κυρίως επίπεδο, μετά την οδυνηρή ήττα από τον Κόροιβο.

Άλλωστε πέρα από τα σοβαρά διοικητικά προβλήματα που δίνουν αρκετά ελαφρυντικά, η αλήθεια είναι ότι η αγωνιστική εικόνα των κίτρινων – με κάποιες εξαιρέσεις – είναι κακή. Κάτι το οποίο κορυφώθηκε στις δύο τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις με Κολοσσό και Κόροιβο στις οποίες ο αυτοκράτορας υπέστη ήττες… εκτός προγράμματος.

Πλέον, μένει να δούμε βγει κάτι από τη δεδομένη συνάντηση και αν υπάρξει κάποια εξέλιξη σε αγωνιστικό ή διοικητικό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ