Νεραντζάκης : «Να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού»

Νεραντζάκης : «Να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού»

Όλα όσα είπε ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ, Στάθης Νεραντζάκης ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (8/11, 19:30).

Ο βοηθός του Κώστα Μέξα, Στάθης Νεραντζάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ για την επικείμενη αναμέτρηση του Δικεφάλου του Βορρά στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό (8/11, 19:30).

Ο Νερανζτάκης στάθηκε στην έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, καθώς και στις δυσκολίες του σημερινού αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στο «PAOKBC.gr». 

Για το γεγονός ότι έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τον τελευταίο αγώνα του ΠΑΟΚ και το πώς κύλησε η προετοιμασία: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας μας, αλλά και των περισσότερων ομάδων στην Ελλάδα είναι η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, καθώς μείναμε και πάλι για δύο εβδομάδες χωρίς αγώνα.

Μπορεί να μην είχαμε απουσίες, αλλά από την άλλη δεν μπορούσαμε να δώσουμε και κάποιο φιλικό λόγω της κατάστασης, οπότε δεν είναι εύκολο και για μας να βγάλουμε συμπεράσματα για το κατά πόσο βελτιώθηκε η ομάδα».

Για τους τομείς όπου περιμένει βελτίωση σε σχέση με τον αγώνα με τον Ηρακλή: «Στο ματς με τον Ηρακλή είχαμε πολύ κακή επιθετική λειτουργία. Δουλέψαμε αρκετά σε αυτό το κομμάτι και του δώσαμε μεγάλη σημασία στις προπονήσεις. Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό, όμως, δεν μπορείς να ασχοληθείς μόνο με την επίθεση».

Για την εικόνα που έχει από τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλα κορμιά, τόσο στους ψηλούς όσο και στις θέσεις των φόργουορντ και σε αυτόν τομέα υπερτερεί σημαντικά απέναντι στην ομάδα μας. Ο κύριος επιθετικός εκφραστής είναι ο Nedovic, στο μαρκάρισμα του οποίου πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή. Μέχρι στιγμής, ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, παρά το γεγονός ότι είναι μια καινούρια ομάδα που ουσιαστικά χτίστηκε από το μηδέν».

Για τα κλειδιά του αγώνα: «Θα πρέπει να είμαστε καλά αμυντικά, για να μην επιτρέψουμε τον Παναθηναϊκό να τρέξει στον αιφνιδιασμό. Επίσης θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, ειδικά στην άμυνά μας, γιατί τα κορμιά τους είναι ψηλά. Στην επίθεση πρέπει να έχουμε υπομονή και να διαβάσουμε τις αδυναμίες που θα παρουσιάσει ο αντίπαλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ