Τέρνερ : «Πρέπει να δεθούμε περισσότερο σαν ομάδα»

Τέρνερ : «Πρέπει να δεθούμε περισσότερο σαν ομάδα»

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Προμηθέα ο Έλστον Τέρνερ τόνισε πως η ομάδα του θα πάρει τα αποτελέσματα που θέλει όταν δεθεί περισσότερο σαν ομάδα.

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Προμηθέα στη Πάτρα (83-80), ο άσος του Δικεφάλου Έλστον Τέρνερ υπογράμμισε πως η ομάδα του έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης, ωστόσο πρέπει να δεθεί ακόμα περισσότερο για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Παράλληλα, ανέφερε πως είναι καλύτερο να αγωνίζεται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ υποστήριξε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του έχασαν τη νίκη λόγω λαθών.

Αναλυτικά όσα τόνισε μετά τη λήξη του παιχνιδιού:

Στην αρχή είπε: «Αρχικά νομίζω ότι προσπαθήσαμε σκληρά και ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε για το παιχνίδι. Χάσαμε τη νίκη επειδή κάναμε κάποια μικρά λάθη που τους έδωσαν εύκολους πόντους. Νομίζω ότι παίξαμε με τον σωστό τρόπο και πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Αν γίνει αυτό, θα αρχίζουμε να παίρνουμε νίκες στη συνέχεια της χρονιάς»

Για το αν είναι προτιμότερο να δίνει η ομάδα δύο παιχνίδια την εβδομάδα: «Είναι πολύ καλύτερο για μας! Η προπόνηση είναι σημαντική, αλλά το ίδιο σημαντικό είναι να εφαρμόζεις αυτά που κάνεις στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Νομίζω ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες βελτιωθήκαμε και ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν μετά τη διακοπή».

Για το αν είναι αισιόδοξος για τα παιχνίδια που ακολουθούν: «Ναι είμαι αισιόδοξος. Έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε καλύτερο ρυθμό. Παίξαμε καλά σήμερα, αλλά πρέπει να βρούμε τρόπο να βελτιώσουμε τις μικρές λεπτομέρειες και να δεθούμε περισσότερο σαν ομάδα. Όταν συμβεί αυτό, νομίζω ότι θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ