Παναθηναϊκός –  Κολοσσός Ρόδου 90-67

Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου 90-67

Μετά τις δύο ήττες στη «διαβολοβδομάδα», ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και κέρδισε άνετα τον Κολοσσό Ρόδου με 90-67 στο ΟΑΚΑ. Κορυφαίος των Πρασίνων ο Νέντοβιτς.

Στις νίκες επέστρεψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά το 0/2 στη διπλή αγωνιστική της Euroleague, ξέσπασε στον Κολοσσό Ρόδου, δίνοντας παράσταση για ένα ρόλο στο ΟΑΚΑ (90-67). Καταλυτικός για το σύνολο του Γιώργου Βόβορα ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, όπως και οι Μπέντιλ, Μήτογλου και Παπαπέτρου.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε φουριόζος την αναμέτρηση. Ο Παπαπέτρου με δύο εύστοχα σουτ από τα 6.75μ έγραψε το 9-4, ενώ η είσοδος του Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά και του Σέλβιν Μακ βοήθησαν το «τριφύλλι» επιθετικά για να κλείσει η πρώτη περίοδος 23-12.

Ο επιθετικός ίστρος των παικτών του Γιώργου Βόβορα και δη του Νέντοβιτς συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο Σέρβος σκόραρε το τέταρτο του τρίποντο γράφοντας το 34-20, ενώ τη σκυτάλη πήραν Μπέντιλ και Μήτογλου για να πάνε οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα με σκορ 44-30.

Στις αρχές της τρίτης περιόδου ο Παναθηναϊκός άφησε για λίγο το «γκάζι». Οι Ρόδίτες εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και μείωσαν μέχρι και στους επτά (54-47), ωστόσο το σύνολο του Γιώργου Βόβορα αντέδρασε άμεσα και με ένα σερί 11-3 δέκα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης ήταν στο +15 (65-50).

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, οι Πράσινοι συνέχισαν επιθετικά με τον ίδιο ρυθμό, το σύνολο του Ηλία Καντζούρη δεν μπόρεσε να μειώσει και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν άνετα το ροζ φύλλο με 90-67.

MVP του «τριφυλλιού» ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς που τελείωσε την αναμέτρηση με 19 πόντους, ενώ καταλυτικοί ήταν οι Μπέντιλ με 12 και Παπαπέτρου με 10 πόντους αντίστοιχα.

Από την πλευρά του Κολοσσού ο Άντριτς είχε πολύτιμη συνεισφορά με 15 πόντους, ωστόσο και ο Άρτιτς βοήθησε με 14.

Με τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός έκανε το 3/3 στη Basket League, ενώ ο Κολοσσός έχει ρεκόρ 1-4.

Τα δεκάλεπτα: 23-12, 44-30, 65-50, 90-67

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ