ΑΕΚ : Έκλεισε ο Μόουζες Κίνγκσλεϊ και έρχεται άμεσα στην Αθήνα (vid)

ΑΕΚ : Έκλεισε ο Μόουζες Κίνγκσλεϊ και έρχεται άμεσα στην Αθήνα (vid)

Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Μόουζες Κίνγκσλεϊ στην ΑΕΚ αφού ο σέντερ της Μπιλμπάο συμφώνησε για να λύσει το συμβόλαιό του με τους Βάσκους.

Πολύ σύντομα φαίνεται πως θα καλυφθεί το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Μάρκους Σλότερ στην ΑΕΚ. Αυτό γιατί λεπτομέρειες απομένουν πλέον ώστε να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο Μόουζες Κίνγκσλεϊ.

Ο φόργουορντ – σέντερ της Μπιλμπάο που πέρσι αγωνίστηκε στο Περιστέρι αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, είναι ο παίκτης που ήθελε από την πρώτη στιγμή η Ένωση ώστε να αγωνίζεται και στο «4» και σύντομα θα έρθουν οι ανακοινώσεις.

Ο Μόουζες συμφώνησε με την Μπιλμπάο και θα μείνει ελεύθερος ενώ δεν αποκλείεται να έρθει στην Αθήνα και να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με Ηρακλή και Σολέ για πρωτάθλημα και BCL αντίστοιχα.

Θυμίζουμε ότι ο Νιγηριανός πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά πέρσι με το Περιστέρι, έχοντας στο BCL 8.9 πόντους, 8.1 ριμπάουντ και 1.4 τάπες, ενώ μέτρησε συνολικά πέντε double-double. Στη Basket League o 26χρονος άσος είχε 8.6 πόντους και 5.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Τέλος, για να ολοκληρώσει η ΑΕΚ τη μεταγραφή αυτή, έπρεπε να πληρώσει τα ban που της έχει επιβάλει η FIBA και για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη τους διακανονισμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ