Άρης : Προπόνηση στην Αθήνα με οπαδούς (pics)

Άρης : Προπόνηση στην Αθήνα με οπαδούς (pics)

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριαό αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Με τη συμπαράσταση μιας οικογένειας που δηλώνει ένθερμη υποστηρίκτρια του Άρη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (2/2) η προπόνηση του αυτοκράτορα, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης (3/2, 17:00 – COSMOTE SPORT4 HD) με την ΑΕΚ στο Νίκος Γκάλης (15η αγωνιστική).

Οι δύο γονείς και τα τρία παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί με τους παίκτες και τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τα είπαν σε ζεστό κλίμα και βεβαίως πήραν αυτόγραφα. Να σημειώσουμε ότι ο Άρης βρίσκεται στην Αθήνα, με το πρόγραμμα να διεξάγεσαι στο κλειστό γυμναστήριο Ιλίου Β’ Γεώργιος Κακούρης.

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μοναδική επίσκεψη φιλάθλων της ομάδας. Μετά το τέλος της σημερινής (02/02) προπόνησης στο κλειστό βρέθηκες και αντιπροσωπεία μελών του «Aris Athens Club», το οποίο επίσης επισκέφθηκε την ομάδα. Οι οργανωμένοι οπαδοί συνομίλησαν με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, δείχνοντας με αυτή της την κίνησή την συμπαράσταση και τη στήριξή της προς αυτούς.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης που δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο ματς με την Αβελίνο, είναι πλέον ετοιμοπόλεμος.

Πριν την έναρξή της, οι παίκτες παρακολούθησαν σε βίντεο την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ