Χάνλαν : «Χαρούμενος που κερδίσαμε με δικό μου σουτ στο τέλος»

Χάνλαν : «Χαρούμενος που κερδίσαμε με δικό μου σουτ στο τέλος»

Ο Ολιβιέρ Χάνλαν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ηρακλή επί του Μεσολογγίου χάρη στο τρίποντο που σημείωσε στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Ο Ηρακλής επικράτησε του Μεσολογγίου με σκορ 71-68 χάρη στην τρίποντη βόμβα που πέτυχε ο Ολιβιέρ Χάνλαν, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος, σε δηλώσεις του, για το καλάθι που σημείωσε, όπως όπως τόνισε οι πανηγυρισμοί πρέπει να λάβουν τέλος και ο «γηραιός» να συγκεντρωθεί στην επόμενη του αγωνιστική υποχρέωση.

Οι δηλώσεις του Ολιβιέρ Χάνλαν: 

«Γνωρίζαμε, πρώτα απ’ όλα, πως ήρθαμε εδώ για έναν πολύ δύσκολο αγώνα, αλλά και πολύ σημαντικό για εμάς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πολλοί συμπαίκτες μου έκαναν το «βήμα μπροστά» σε κρίσιμες φάσεις του αγώνα και είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε, έστω και στο τέλος με το δικό μου σουτ.

Τώρα όμως πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτόν τον αγώνα, καθώς έρχεται μια σπουδαία εβδομάδα που πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι μέσα στην έδρα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ