Σερέλης: «Μας συγκλόνισε ο Λεγκίκας!»

Σερέλης: «Μας συγκλόνισε ο Λεγκίκας!»

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του παίκτη του, Δημήτρη Λεγκίκα και δήλωσε συγκλονισμένος

Ο προπονητής του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης μετά την νίκη της ομάδας του επί των Τρικάλων, η οποία σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Δημήτρη Λεγκίκα, ο Έλληνας κόουτς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου συγκινημένος:

«Είναι μια πολύ περίεργη μέρα θα ξεκινήσω και εγώ από τον τραυματισμό του Δημήτρη (σ.σ. Λεγκίκα) ένα παιδί νέο ένας παίχτης ο οποίος από την Β’ Εθνική ήρθε να παίξει στην Α1 και έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί και έχει όλο το μέλλον μπροστά του, είχε ένα σοβαρό τραυματισμό ο οποίος όπως πραγματικά είπε ο κόουτς Τακιανό μας συγκλόνισε όλους, ιδιαίτερα ο τρόπος που τον βίωσε και ο ίδιος και τον ένιωθε.

Θεωρώ ότι εκτός από περαστικά που είναι σίγουρο ότι του δίνουμε όλοι στην ομάδα, θα βοηθήσουμε να τον ξεπεράσει διότι οι τραυματισμοί στον αθλητισμό υπάρχουν αλλά υπάρχει και συνέχεια μετά τους τραυματισμούς.

Εμείς θα είμαστε κοντά του όπως και αν χρειαστεί, σε οτιδήποτε και αν χρειαστεί θεωρώ ότι θα του  δώσουμε την απαιτούμενη δύναμη την οποία πρέπει πρώτα από όλα να έχει αυτός  και ότι δεν έχει θα το δώσουμε όλοι εμείς από κοντά.

Συμπαίκτες προπονητές και διοίκηση  και κόσμος για να επανέλθει στα γήπεδα και να συνεχίζει να παίζει καλό μπάσκετ, είμαι στεναχωρημένος επειδή έχει προφανώς χτυπήσει σοβαρά, είναι ένα παιδί με μία καταπληκτική νοοτροπία με φοβερό χαρακτήρα, και είναι μεγάλο άδικο για ένα έναν επιπλέον λόγο για ένα παιδί που τώρα προσπαθεί να ξεκινήσει την καριέρα του στην μεγάλη κατηγορία να έχει έναν τέτοιο τραυματισμό.

Το δεύτερο που θέλω να πω είναι επίσης πού σημαντικό είναι ότι σήμερα ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ούτως ή άλλως από την αρχή υπήρχε μία μεγάλη ανισότητα, είχαμε να παίξουμε με μία ομάδα τα Τρίκαλα στα οποία λείπανε 3 παίκτες όπως είπε και ο προπονητής τους.

Από την αρχή λοιπόν ήταν ένα παιχνίδι το οποίο φαινόταν ότι θα είχε μία διαφορά όμως τα Τρίκαλα παρόλο που ήταν ένα παιχνίδι με διαφορά 30 πόντων θα συμφωνήσω με τον προπονητή και το λέω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου τα Τρίκαλα έδειξαν μία πολύ μεγάλη σοβαρότητα για τις απώλειες που είχαν και θέληση έβγαλαν κάποια στοιχεία πάρα πολύ καλά για μία ομάδα η οποία στην ουσία κινδυνεύει να υποβιβαστεί παλεύοντας για να σωθεί και ήρθε με πολλές ελλείψεις για να παίξει.

Φυσικά και ο προπονητής θα διαβάσει το παιχνίδι και θα πει τι έγινε λάθος  τι έγινε σωστό και τι πρέπει να κάνουν, αλλά νομίζω ότι η νοοτροπία η οποία παίξανε το παιχνίδι ήταν ένα σημείο το οποίο δείχνει ότι η ομάδα αυτή θα παλέψει πάρα πολύ και στη συνέχεια.

Τους εύχομαι και καλή συνέχεια γιατί πραγματικά σήμερα δείξανε σε θέμα νοοτροπίας ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Για εμάς σίγουρα έπρεπε να αντιδράσουμε από την ήττα του πρώτου γύρου, θεωρώ ότι ήμασταν σε αρκετά σημεία πολύ καλοί επιθετικά όπως σχεδόν σε  όλο το πρωτάθλημα το κάνουμε αυτό.

Θέλουμε ακόμα πολύ δουλειά στην άμυνα μας πρέπει να καταλάβουμε ότι πρώτα από την άμυνα πρέπει να κερδίζουμε και μετά από την επίθεση, σίγουρα όταν δίνεις ένα τέμπο γρήγορο και ανοίγεις το σκορ και πηγαίνεις σε γρήγορες επιθέσεις δεν είναι εύκολο το παιχνίδι να πηγαίνει βάζοντας 95 και να τρως 60 σίγουρα όμως πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε στην άμυνα μας γιατί στα επόμενα παιχνίδια εκτός έδρας πολύ δύσκολα τα οποία έρχονται θα πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και καλοί στην αμυντική μας συμπεριφορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ