Καμπερίδης : «Υψηλού επιπέδου η επίθεση της ΑΕΚ, να αποκτήσουμε σταθερότητα»

Καμπερίδης : «Υψηλού επιπέδου η επίθεση της ΑΕΚ, να αποκτήσουμε σταθερότητα»

Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε για τον επικείμενο αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ και στάθηκε στην επίθεση της «ένωσης», αλλά και στη σταθερότητα της ομάδας του.

Η Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή (20/12, 17:00) την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Basket League και ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η «Ένωση» είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα επιθετικά και πως οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν δείξει ακόμα σταθερότητα στα παιχνίδια τους έχοντας πολλές μεταπτώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Καμπερίδης:

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώνει την σειρά των εκτός έδρας αγώνων. Η νίκη επί της Λάρισας ήταν σημαντική, όμως η ομάδα θα πρέπει να επιδείξει πολύ μεγαλύτερη αμυντική συνέπεια, αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Η επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ είναι υψηλού επιπέδου, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με ταλέντο, εμπειρία και προπονητική ταυτότητα. Σε όλους τους αγώνες ως τώρα, παρουσιάζουμε μεταπτώσεις στην απόδοσή μας, που μας έχουν στοιχίσει. Θα πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη σταθερότητα, εφόσον θέλουμε να κερδίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ