Κατέθεσε την ένσταση ο Κολοσσός και ζητά να παιχτούν ξανά τα τελευταία 6,1» κόντρα στον ΠΑΟΚ (vid)

Κατέθεσε την ένσταση ο Κολοσσός και ζητά να παιχτούν ξανά τα τελευταία 6,1» κόντρα στον ΠΑΟΚ (vid)

Ο Κολοσσός Ρόδου κατέθεσε την ένσταση για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ζητάει την επανάληψη των τελευταίων δευτερολέπτων, με την κατοχή να είναι δική του.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ είχε γίνει γνωστή η πρόθεση του Κολοσσού Ρόδου να καταθέσει ένσταση για το τρίποντο του Τέρνερ.

Κάτι που έγινε τελικά σήμερα, Δευτέρα, με τους Ροδίτες να ζητούν να παιχτούν ξανά τα εναπομείναντα 6,1» του ματς με την κατοχή να είναι δική τους καθώς θεωρούν πως η μπάλα στην προηγούμενη φάση είχε βγει από παίκτη του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Κολοσσός H Hotels ενημερώνει πως τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου κατέθεσε ένσταση ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ με αφορμή την παράβαση που δεν καταλογίστηκε, αλλά είδε όλη η Ελλάδα, στα 6,1’’ πριν τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και καταδίκασε την ομάδα μας στην ήττα με σκορ 85-84, για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Μέσω της ένστασης ζητούμε να παιχτούν ξανά τα εναπομείναντα 6,1’’ της συγκεκριμένης αναμέτρησης, με την κατοχή της μπάλας να είναι υπέρ του Κολοσσού H Hotels.

Δεχόμαστε, επίσης, στο πνεύμα του αθλητικού ιδεώδους που επέδειξε ο ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή του στις 11/12, να επαναληφθεί ολόκληρος ο αγώνας καθώς «Οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα και μόνο σε αυτά και από τις αποφάσεις των πραγματικών πρωταγωνιστών του αθλητισμού, δηλαδή των αθλητών. Εμείς δεν ζητήσαμε ποτέ να πάρουμε παιχνίδι στα χαρτιά. Ζητήσαμε απόδοση δικαιοσύνης και μόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ