Καλύβας : «Η πλάστιγγα έγειρε στο 3ο δεκάλεπτο»

Καλύβας : «Η πλάστιγγα έγειρε στο 3ο δεκάλεπτο»

Ο προπονητής του Ηρακλή μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τον Στέργιο Καλύβα να στέκεται στο τρίτο δεκάλεπτο και στα μεγάλα σουτ του Νέντοβιτς.

Παράλληλα, ο νέος κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε για τη συνέχεια του Ηρακλή και τις πιθανές αλλαγές στο ρόστερ.

«Ήταν ένα παιχνίδι ύστερα από μόλις δύο προπονήσεις. Θέλαμε να τονώσουμε το ηθικό των παικτών. Σίγουρα η αλλαγή προπονητή δημιουργεί αναστάτωση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για αιχμή της προηγούμενης κατάστασης. Έγινε μια αλλαγή και έπρεπε να την διαχειριστούμε. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να τρέξουμε. Και αυτό ήταν κάτι έξω από τον τρόπο που αγωνιζόμαστε συνήθως.

Θα μπορούσαμε να ήμασταν λίγο καλύτεροι στην άμυνα. Στο 3ο δεκάλεπτο μπήκαν δύο μεγάλα σουτ με τον Νέντοβιτς και ύστερα από καλή αμυντική προσπάθεια και εκεί έγειρε η πλάστιγγα. Ο αριθμός των κατοχών μας ηταν 30% επάνω σε σχέση με τον μέσο όρο της ομάδας και της λίγκας. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερο rotation και οσο προχωρούσε το ματς ήραν ξεκάθαρη η διαφορά. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό στην EuroLeague. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια».

Όσο για το αν σκέφτεται αλλαγές; «Η πρώτη σκέψη όταν μπαίνεις σε ένα και ούρια σπίτι είναι να κάνεις καταγραφή. Δεν ξεκινάς να αγοράζεις. Η δική μου λογική είναι πως τώρα έχω ένα ματς με την Λάρισα και θα πάω με αυτούς που έχω. Οι παίκτες και οι προπονητές είναι υπό συνεχή κρίση. Τα πάντα μπορεί να αλλάξουν. Σε τρία ματς μπορεί να μιλάμε για όλους παίκτες. Δε χρειάζεται να παίρνουμε αποφάσεις εν θερμώ. Κοιτάμε τι έχουμε. Σκανάρουμε την αγορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ