Σφαιρόπουλος: «Γι’ αυτό πήρα τον Ουίλτζερ»

Σφαιρόπουλος: «Γι’ αυτό πήρα τον Ουίλτζερ»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε, σήμερα, γιατί επέλεξε τον Κάιλ Γουΐλτζερ κι αναφέρθηκε στην κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη.

Με τον Κάιλ Ουίλτζερ ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό την χώρα μας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν γινόταν να μην αναφερθεί σε αυτόν, στοπεριθώριο της έναρξης χορηγικής συμφωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την εταιρεία «Fluo» που δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνολογίας.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε για το νέο απόκτημα της ομάδας του πως  «τα χαρακτηριστικά που μου άρεσαν και είναι σημαντικά στο σύγχρονο μπάσκετ είναι το σουτ του από μακρινή απόσταση, όπως επίσης και το γεγονός ότι διαθέτει εξαιρετικό χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χαλάσει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί. Χρόνο για να μάθει και να τον μάθουν. Ουσιαστικά είναι η πρώτη του επαγγελματική ομάδα και σιγά-σιγά θα μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς».
Αναφορικά με το αρνητικό σερί της Μπαρτσελόνα και το ματς της Παρασκευής είπε:
«Το σερί των ηττών την έχει πεισμώσει περισσότερο και σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο ματς για μας. Ξεκινάμε σήμερα προετοιμασία με σκοπό να πάμε και να νικήσουμε» ενώ αποκάλυψε για τον Βασίλη Σπανούλη πως «Είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει. Αισθάνεται καλύτερα αλλά όχι στο 100% ακόμα. Κάθε μέρα κρίνεται η παρουσία του. Στόχος είναι να δυναμώσουν οι μύες γύρω από το γόνατό του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ