Μουρ : «Ο Σερέλης μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου»

Μουρ : «Ο Σερέλης μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου»

Ο 26χρονος Αμερικανός περιφερειακός στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί των Τρικάλων, με την οποία συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της στο πρωτάθλημα της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο ράνκινγκ και αναδείχθηκε MVP.

Για τρίτη φορά στην STOIXIMAN.GR Basket League της φετινής σεζόν ο Μακένζι Μουρ αναδεικνύεται STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής. Ο 26χρονος Αμερικανός περιφερειακός του Λαυρίου Megabolt είχε αναδειχθεί Πολυτιμότερος Παίκτης στην πρεμιέρα της κανονικής περιόδου STOIXIMAN.GR Basket League και στην 12η αγωνιστική. Το καλό για τον Μουρ… τρίτωσε στην 15η αγωνιστική.

Ο 26χρονος Αμερικανός περιφερειακός στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί των Τρικάλων Bc Aries, με την οποία συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της στο πρωτάθλημα της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο ράνκινγκ (17 πόντοι με 5/6 βολές, 6/8 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, ένα κόψιμο, 4 κερδισμένα φάουλ, ένα εναντίον, δύο κλεψίματα και δύο λάθη σε 21’ και 55’’ συμμετοχής), περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη νικήτριας ομάδας στην 15η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.

«Στο Λαύριο Megabolt συνάντησα έναν καταπληκτικό προπονητή, που μου επιτρέπει να είμαι στο παρκέ ο εαυτός μου», τόνισε ο Μουρ.

– Για τρίτη φορά την φετινή σεζόν αναδεικνύεσαι STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής, τι σημαίνει για σένα σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Λαυρίου Megabolt επί των Τρικάλων Bc Aries;

«Νιώθω τιμή για την διάκριση, αλλά η νίκη είναι το πιο σημαντικό. Την πήραμε και συνεχίζουμε με στόχο να παρουσιαστούμε ακόμη πιο βελτιωμένοι στον επόμενο αγώνα. Προσπαθώ διαρκώς να γίνομαι καλύτερος. Στο Λαύριο Megabolt συνάντησα έναν καταπληκτικό προπονητή (σ.σ. Χρήστος Σερέλης), που μου επιτρέπει να είμαι στο παρκέ ο εαυτός μου. Γι’ αυτό και παρουσιάζω το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό «πρόσωπο» μου».

– Την προσεχή Κυριακή (11/2) θα αγωνιστείς στην Πάτρα στο ΕΚΟ All Star Game και θα συμμετάσχεις στον ΛΟΥΞ διαγωνισμό των καρφωμάτων. Τι υπόσχεσαι στους φιλάθλους;

«Ότι θα περάσουμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές, παράγοντες της STOIXIMAN.GR Basket League και οι φίλαθλοι της Πάτρας, που γνωρίζω πολύ καλά από την παρουσία μου στον Προμηθέα πόσο πολύ αγαπούν το μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ