ΑΕΚ : Κλείνει τον Πάντερ

ΑΕΚ : Κλείνει τον Πάντερ

Στην ΑΕΚ κατέληξαν όπως όλα δείχνουν στον εκλεκτό για την ενίσχυση στις θέσεις τον γκαρντ, με τον Κέβιν Πάντερ να είναι έτοιμος να υπογράψει στην Ένωση.

Ο Κέβιν Πάντερ θα είναι ο παίκτης που θα δώσει την έξτρα ώθηση στην περιφέρεια της ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται προ των πυλών των κιτρινόμαυρων.

Ο 24χρονος Αμερικανός είναι γνωστός στο Ελληνικό κοινό από το Λαύριο όπου αγωνίστηκε πέρσι, ενώ φέτος έπαιξε στην αντίπαλο της ΑΕΚ στο Basketball Champions League, Ρόσα Ράντομ. Η ΑΕΚ αναμένεται να καταβάλει ένα μικρό buy out στην πολωνική ομάδα και ο παίκτης θα έρθει άμεσα στην Αθήνα.

Ο Πάντερ στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε 12,5 πόντους (με 43% στα τρίποντα), 2,4 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ σε 23 λεπτά κατά μέσο όρο και συνολικά 21 εμφανίσεις.

Με τη Ρόσα Ράντομ στο Basketball Champions League είχε 20,6 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 31 λεπτά ανά αγώνα και σε 14 ματς. Έχει γεννηθεί στο Μπρονξ, αποφοίτησε από το Τενεσί έχοντας 22,2 πόντους, 3,5 ασίστ και 3,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην τελευταία του σεζόν, αλλά δεν κατάφερε να γίνει ποτέ ντραφτ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ