Άρης : Συνεχίζεται η συμβολική κατάληψη στα γραφεία της ΚΑΕ

Άρης : Συνεχίζεται η συμβολική κατάληψη στα γραφεία της ΚΑΕ

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη συνεχίζουν την συμβολική κατάληψη στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης, θέλοντας να στείλουν μήνυμα στην οικογένεια Λάσκαρη ώστε να βρει λύση βιωσιμότητας.

Τις δράσεις τους, με αφορμή τη διοικητική κρίση που μαστίζει από πέρσι την ΚΑΕ Άρης, συνεχίζουν οι οργανωμένοι οπαδοί. Μέλη του συνδέσμου οπαδών Super-3 βρίσκονται από χθες (6/2) στα γραφεία της εταιρείας στο Nick Galis Hall, συνεχίζοντας την κατάληψη.

Βεβαίως η κατάληψη έχει χαρακτήρα συμβολικό, καθώς οι οπαδοί δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με τους υπαλλήλους και γενικότερα τους ανθρώπους των γραφείων. Άλλωστε και αυτοί απλήρωτοι παραμένουν εδώ και αρκετούς μήνες.

Ετσι ο σύλλογος λειτουργεί κανονικά, με τους οπαδούς να θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα προς την οικογένεια Λάσκαρη ώστε να βρεθεί επιτέλους μια λύση.

Οι κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας των οπαδών θα συνεχιστούν και θα εκφραστούν και στο αποψινό (7/2, 19:30) ματς με την Οστάνδη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αξίζει να πούμε ότι γίνονται κινήσεις ώστε τα χρήματα από τα εισιτήρια του αγώνα να πάνε απευθείας στην ομάδα και στους παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ