Σχορτσανίτης : «Δεν θέλω να τελειώσω με έναν τραυματισμό»

Σχορτσανίτης : «Δεν θέλω να τελειώσω με έναν τραυματισμό»

Για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και για την Εθνική Ομάδα του 2006 μίλησε o Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, την αγάπη του κόσμου που τον ψήφισε για το All Star Game, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια, μίλησε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Ο 32χρονος σέντερ των Τρικάλων, τόνισε ότι κάνει προσπάθεια να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό που υπέστη, και ότι δεν θέλει να κλείσει την καριέρα του άδοξα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην COSMOTE TV:

Για την αγάπη του κόσμου: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Και για την αγάπη που δείχνουν τα παιδιά και οι γονείς και εγώ όσα χρόνια αγωνίζομαι προσπαθώ για το καλύτερο μέσα στο γήπεδο και χαίρομαι που ο κόσμος το καταλαβαίνει».

Για τις πολλές ψήφους που πήρε από τους φιλάθλους για το All Star Game: «Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα έκπληξη. Πάντα χαίρομαι να βρίσκομαι στα All Star Game, είναι η γιορτή του μπάσκετ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε αυτή την τύχη, να είμαστε μέλη του αθλήματος και φυσικά που έχουμε την δυνατότητα να βοηθάμε παιδιά να έρχονται πιο κοντά στον αθλητισμό και το μπάσκετ. Και εγώ όταν τα έβλεπα μικρός χαιρόμουν και ότι έχω καταφέρει, το έχω καταφέρει γιατί στάθηκα δίπλα στους ώμους γιγάντων του αθλήματος και μπορούσα να κάνω και εγώ τα δικά μου βήματα σιγά σιγά. Και ελπίζω με ότι έχω καταφέρει μέσα από το μπάσκετ, να βοηθήσω τα παιδιά να έρθουν κοντά στο άθλημα».

Για την Εθνική Ομάδα και τα κιλά: «Σίγουρα θέλει προσπάθεια, για να χάσω κιλά ήταν δύσκολος χρόνος αφού έκλεισα ένα χρόνο από τότε που τραυματίστηκα και θέλει δουλειά και προσπάθεια. Σίγουρα θα το κάνω, γιατί δεν θέλω να τελειώσω με ένα τραυματισμό. Από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Για τον γιο του Μάξιμο: «Ε ο Μάξιμος παίζει, χαίρεται πάρα πολύ που προσπαθώ να παίζω μπάσκετ και για μένα το καλύτερο είναι να τον βλέπω να χαμογελάει».

Για τον ημιτελικό του 2006 με τις ΗΠΑ: «Βασικά είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος εκείνης της ομάδας. Ήταν μία καταπληκτική ομάδα με καταπληκτικά παιδιά, άτομα με τα οποία μεγαλώσαμε μαζί από 15 χρονών. Ήταν τιμή μου και χαρά μου που βρισκόμουν σε αυτή την ομάδα και καταφέραμε να κάνουμε τόσα πράγματα. Ήταν τρομερό το συναίσθημα μετά το τέλος του ματς και χαίρομαι που το ένιωσα μαζί με άτομα που σέβομαι και αγαπώ πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ