Λιάπης : «Να προστατέψουμε την έδρα μας με τον Ηρακλή»

Ο Μιχάλης Λιάπης μίλησε για την αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου κόντρα στον Ηρακλή.

Ο παίκτης του Κολοσσού,  Μιχάλης Λιάπης, φιλοξενήθηκε στο blog του ΕΣΑΚΕ, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας της Ρόδου με τον Ηρακλή για τη Basket League.

Ο 26χρονος γκαρντ τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε με το Μεσολόγγι και πλέον η νίκη είναι μονόδρομος για όλους.

Όσα έγραψε στο bolg του ο Μιχάλης Λιάπης:

«Στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής δεν παρουσιάσαμε τον εαυτό που θα θέλαμε ως ομάδα, για να πάρουμε τη νίκη κόντρα στο Μεσολόγγι. Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα κρίσιμο ματς για εμάς… Απλώς, όταν έχεις μία κακή ημέρα στο μπάσκετ δεν καταφέρνεις να πάρεις το αποτέλεσμα που θες και έτσι γνωρίσαμε την ήττα.

Τώρα, αυτό το αφήσαμε πίσω μας γιατί αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή. Μία δυνατή και ιστορική ομάδα. Εμείς, από την πλευρά μας πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Για εμάς το παιχνίδι είναι μόνο νίκη. Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο.

Παίζουμε στο γήπεδό μας και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το τρανζίσιον παιχνίδι μας. Να παίξουμε δυνατή άμυνα, που θα μας διασφαλίζει το αμυντικό ριμπάουντ, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να τρέξουμε στο ανοικτό γήπεδο.

Μετά, λοιπόν, το άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε κόντρα στο Μεσολόγγι την περασμένη αγωνιστική, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ