Τεστ κορωνοϊού τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ ελέω… Προμηθέα

Τεστ κορωνοϊού τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ ελέω… Προμηθέα

Τα δύο θετικά σε Covid-19 κρούσματα που διαγνώστηκαν σήμερα στον Προμηθέα Πάτρας, «χτύπησαν», αναγκαστικά, συναγερμό στον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος αναμετρήθηκε με τους Αχαιούς στον πρώτο ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου, την Παρασκευή (12/10), στο PAOK Sports Arena, με συνέπεια να υφίσταται ανησυχία στις τάξεις του για το αν και πόσο εκτέθηκαν τα στελέχη του στο πρόβλημα.

Προγραμματίστηκε, γι’ αυτόν τον λόγο, να υποβληθεί όλο το αγωνιστικό τμήμα των «ασπρόμαυρων» τη Δευτέρα (15/2), σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού. Την ίδια μέρα, επιπλέον, αναμένεται να κάνει περαιτέρω εξετάσεις ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, από το αποτέλεσμα των οποίων αναμένεται να αποσαφηνιστεί το μέγεθος του τραυματισμού που αποκόμισε στον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ηρακλή (10/2), ο τρόπος αντιμετώπισής του και το διάστημα που θα χρειαστεί να λείψει από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Η πρώτη διάγνωση για τον Καναδό γκαρντ, που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, υπενθυμίζεται, αφορά σε κάκωση 1ου προς 2ου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και κάκωση στον πρόσθιο χιαστό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ