Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Παναθηναϊκό για τον Μαντζούκα

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Παναθηναϊκό για τον Μαντζούκα

Με απόφαση που εξέδωσε το ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε για την υπόθεση του Λευτέρη Μαντζούκα και πλέον μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.

Το ΑΣΕΑΔ με απόφαση του έκανε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε όσον αφορά την υπόθεση που είχε προκύψει με τον Λευτέρη Μαντζούκα και πλέον μπορεί να χρησιμοποιήσει κανονικά τον πρώην παίκτη του Προμηθέα Πάτρας.

Θυμίζουμε πως η ΕΟΚ είχε αρνηθεί να εκδώσει δελτίο στον παίκτη, επικαλούμενη τον κανονισμό που δεν επιτρέπει σε κάποιον νεαρό αθλητή που έχει δελτίο να πάει σε άλλη ομάδα και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα των μικρών.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε, τελικά, να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ και περίμενε με αγωνία την οριστική απόφαση από εκεί. Η δικαίωση για τους πράσινους ήρθε και πλέον έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τον Μαντζούκα μιας και θα γίνει και… τυπικά παίκτης του ρόστερ τους.

Ο Έλληνας φόργουορντ, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα μας, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει άμεσα το ντεμπούτο του κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, καθώς τα προβλήματα με τον κορωνοϊό στον Παναθηναϊκό είναι αρκετά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ