Ο Κροάτης, πρώην NBAer δεν έχει δηλωθεί ακόμα στο ρόστερ της ομάδας για την Basket League κι έτσι πιθανότερο είναι να αγωνιστεί για πρώτη φορά, στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Euroleague απέναντι στην Μπαρτσελόνα.
Επίσης ο Οντεντ Κάτας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νεμάνια Νέντοβιτς που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί. Το Σάββατο οι παίκτες της ομάδας έκαναν ένα χαλάρωμα αφού δεν είχαν περάσει καν 24 ώρες από το παιχνίδι το Βερολίνο με την Άλμπα.
Άρης: Η πρόταση της Ορτέζ στον Κουζέλογλου και η θέση των «κίτρινων» (Pic)
H Ορτέζ κατέθεσε πρόταση στον Γιάννη Κουζέλογλου με τον Άρη ωστόσο να είναι αρνητικός αφού η γαλλική ομάδα μίλησε μόνο με τον παίκτη και δεν ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της τους «κίτρινους».
Καμπερίδης: «Δεν αξίζει στην ιστορία και στον κόσμο του Άρη να μην είμαστε στα πλέι οφ»
Ο Σάββας Καμπερίδης έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν του Άρη και τόνισε πως δεν αξίζει στην ιστορία και στον κόσμο της ομάδας να μην είναι στα πλέι οφ.
Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στους συνεργάτες του Παπαθεοδώρου και η συγκίνηση του Λημνιάτη (pics)
Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε τους συνεργάτες του Ηλία Παπαθεοδώρου για την προσφορά τους στην ομάδα ενώ ιδιαίτερα φορτισμένο ήταν το κλίμα κατά την επιστροφή της ομάδας από την Πάτρα.
Τσάπας: «Ήταν τιμή για την ομάδα μας η συνεργασία με τον Αγγέλου»
Ο Βαγγέλης Τσάπας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Αγγέλου που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και τόνισε πως ήταν τιμή για τον Ιωνικό η συνεργασία μαζί του.