Άρης : Τριήμερο ρεπό και ικανοποίηση για τα κουπόνια

Άρης : Τριήμερο ρεπό και ικανοποίηση για τα κουπόνια

Η νίκη επί του Λαυρίου επανέφερε την ηρεμία στις τάξεις του Άρη. Ικανοποίηση για την ανταπόκριση του κόσμου όσον αφορά τα κουπόνια ενίσχυσης του μπασκετικού τμήματος.

Αγωνιστική ηρεμία μετά από αρκετές εβδομάδες βρήκε ο Άρης μετά την πολύτιμη νίκη που πέτυχε επί του Λαυρίου με 80-69 την Τετάρτη (14/2) στο Nick Galis Hall. Οι κίτρινοι μετρούσαν 9 σερί ήττες σε Ελλάδα κι Ευρώπη και μια τέτοια νίκη ασφαλώς επανέφερε τα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας.

Όχι γιατί αποτελεί κάτι το σπουδαίο ο Άρης να κερδίζει το Λαύριο, αλλά διότι μετά τόσα διοικητικά προβλήματα είναι λογικό ομάδα και κόσμος να έχουν επηρεαστεί ψυχολογικά. Πλέον ο Άρης έδιωξε σε μεγάλο βαθμό τις όποιες αρνητικές σκέψεις για τα χαμηλά της βαθμολογίας και μπορεί να κοιτάξει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην κατάταξη της κανονικής περιόδου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναγιώτης Γιαννάκης παραχώρησε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του προκειμένου να φορτίσουν τις μπαταρίες τους από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις. Και αυτοί έχουν τραβήξει βαρύ φορτίο όντες απλήρωτοι επί μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτή η νίκη ήταν ό,τι καλύτερο ώστε να συνεχίσουν ακόμη πιο δυνατά στη συνέχεια.

Να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον αυτοκράτορα στο προσεχές διάστημα, καθώς το ερχόμενο Σάββατο υπάρχει ο τελικός του Κυπέλλου και αμέσως μετά οι αγώνες της Εθνικής ομάδας. Ετσι ο Παναγιώτης Γιαννάκης περιμένει τους αθλητές του για προπόνηση, την Κυριακή που μας έρχεται

Ο Γιαννάκης αποφάσισε να δώσει ρεπό τρεις μέρες, έως και το Σάββατο, στην ομάδα του και περιμένει τους παίκτες του για προπόνηση την Κυριακή. Ο δράκος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους διεθνείς Γιάννη Αθηναίου και Λευτέρη Μποχωρίδη. Οσον αφορά τον επίσης διεθνή Μπράις Ντουβιέ που κλήθηκε στην Εθνική Αυστρίας, πρώτα θα προπονηθεί την Κυριακή και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για τη Βιέννη.

Ικανοποίηση για τα κουπόνια
Εξάλλου, ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΑΣ Άρη για την ανταπόκριση που είχαν τα κουπόνια ενίσχυσης του μπασκετικού τμήματος από τον κόσμο στο ματς με τη Λαύριο. Μπορεί ο αριθμός που διατέθηκε να μην έχει γνωστός, ωστόσο άπαντες εξέφραζαν την άποψη οτι το εν λόγω εγχείρημα πήγε αρκετά καλά. Μάλιστα αρκετοί οπαδοί πήραν παραπάνω από ένα κουπόνι έκαστος.

Φυσικά αυτό είναι κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και σε άλλα ματς, ειδικά αυτό με τον ΠΑΟΚ σε λίγες εβδομάδες. Σε εκείνο το παιχνίδι οι άνθρωποι του Άρη εκτιμούν οτι η το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ