Καντζούρης : «Χάσαμε τον έλεγχο στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως προσπαθήσαμε»

Καντζούρης : «Χάσαμε τον έλεγχο στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως προσπαθήσαμε»

Ο Ηλίας Καντζούρης μετά την ήττα του Κολοσσού από τον Παναθηναϊκό (82-95) στάθηκε στην κακή εικόνα των παικτών του στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Μετά την ήττα που γνώρισε ο Κολοσσός Ρόδου από τον Παναθηναϊκό, ο Ηλίας Καντζούρης αναφέρθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο δεκάλεπτο, ενώ τόνισε πως κρατάει την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Νομίζω ότι χάσαμε τον έλεγχο του ματς στο δεύτερο δεκάλεπτο. Με κακή προσωπική και ομαδική άμυνα δώσαμε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να εκμεταλλευτεί το τεράστιο επιθετικό ταλέντο που έχει. Σε εκείνο το σημείο του αγώνα, δεν βάλαμε το σώμα μας έτσι όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα, μέσα από κάποια εύστοχα σουτ, ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει ψυχολογία και να τελειώσει το παιχνίδι με 67% στο τρίποντο, κάτι που έκανε το έργο μας πιο δύσκολο.

Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ ότι προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε. Νομίζω ότι δεν παρατήσαμε το παιχνίδι κι αυτό είναι το θετικό του σημερινού αγώνα. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες στο τέλος δεν μας επέτρεψαν να πλησιάσουμε πιο πολύ. Για εμάς, δεν υπάρχει κάτι άλλο από το να επικεντρωθούμε στην επόμενη ημέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ