Καμπερίδης : «Κάνουμε προσπάθεια για να μείνουμε ζωντανοί»

Καμπερίδης : «Κάνουμε προσπάθεια για να μείνουμε ζωντανοί»

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ηρακλή και στην συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άρης πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή, ξεφεύγοντας ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Σάββας Καμπερίδης, αναφέρθηκε στο σημαντικό αυτό αποτέλεσμα αλλά και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4»:

Για τη νίκη επί του Ηρακλή: «Θέλαμε να σταματήσουμε την δημιουργία της περιφέρειας του Ηρακλή και τις πάσες στον Καβαδά. Έτσι καταφέραμε να χαλάσουμε τις συνεργασίες του Ηρακλή. Δώσαμε το σωστό πλάνο, έπαιζαν με μεγάλη πίεση οι αντίπαλοι και όλο αυτό έγειρε υπέρ μας και πιστεύω κερδίσαμε δίκαια».

Για την εφαρμογή του πλάνου και τη δουλειά στις προπονήσεις: «Ο προπονητής είναι τόσο έξυπνος όσο οι παίκτες. Αν ο παίκτης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου, δεν θα έχει αποτέλεσμα. Εγώ έχω παίκτες με εμπειρία και αυτό βοηθάει. Εχθές έδειξαν όλοι συγκέντρωση και ομοψυχία και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα».

Για τα προβλήματα που πέρασε η ομάδα του: «Με δόση υπερβολής μπορώ να πω ότι έγινε ένα μικρό θαύμα που βρίσκεται εδώ η ομάδα. Καταλαβαίνω τον κόσμο, έχει συνηθίσει τον Άρη πρωταγωνιστή. Οι συνθήκες τώρα είναι πολύ δύσκολες, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα φέτος, δεν έχουμε καν τον κόσμο στο πλάι μας, που για τον Άρη είναι τεράστιο πλήγμα».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος από την απόφαση του να συνεχίσει στον Άρη: «Οταν ανέλαβα την ομάδα, ήταν και τότε δύσκολα τα πράγματα.Αυτό που με έκανε να δεχτώ είναι οι άνθρωποι που θα συνεργαζόμουν. Είχα παραιτηθεί μετά το ματς με την Λάρισα. Ωστόσο οι συζητήσεις αργότερα με τους παίκτες και τον πρόεδρο, μου έδωσαν να καταλάβω ότι δεν θα ήταν σωστό να αποχωρήσω, συνεπώς ήθελα να κάνω αυτή την προσπάθεια μέχρι τέλος. Είμαστε εδώ όλοι μαζί, παλεύουμε όλοι μαζί, για να έχει η ομάδα ένα καλύτερο μέλλον. Θα δούμε στο τέλος αν έχουμε πράξει το σωστό».

Για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου: «Νομίζω αν κάνουμε άλλη μία νίκη εξασφαλίζουμε σίγουρα την παραμονή. Από εκεί και πέρα η συνέχεια μπορεί να μας φέρει και πιο ψηλά. Ζητούμενο είναι η συνοχή μέχρι τελευταία αγωνιστική, υπάρχουν δυσκολίες, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση και όλους μας για να κρατηθούμε ζωντανοί. Αν μείνουμε ενωμένοι θα έχουμε και άλλα θετικά αποτελέσματα».

Για τον Ηρακλή: «Έχει ποιότητα στο ρόστερ και έμπειρο προπονητή. Αυτό που πρέπει να γίνει για να επανέλθει ο Ηρακλής είναι η ηρεμία. Παίζουν με πίεση και λειτουργεί καταστροφικά για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ