Παναθηναϊκός : Με Τζέιμς και Πέιν στο φιλικό με Πανιώνιο

Παναθηναϊκός : Με Τζέιμς και Πέιν στο φιλικό με Πανιώνιο

Φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα δώσει αύριο το μεσημέρι κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Τσάβι Πασκουάλ βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα με τους Πέιν κι Τζέιμς στην πεντάδα του. Αύριο λοιπόν απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες οι δυο […]

Φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα δώσει αύριο το μεσημέρι κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Τσάβι Πασκουάλ βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα με τους Πέιν κι Τζέιμς στην πεντάδα του.

Αύριο λοιπόν απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες οι δυο Αμερικανοί θα μπουν μαζί με τους συμπαίκτες τους σε συνθήκες αγώνα.

Απόντες από το φιλικό θα είναι οι Λοτζέσκι και Αντετοκούνμπο. Ο πρώτος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στο πόδι του. Εκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα με συνέπεια να μην μπορεί φυσικά να ακολουθήσει το ρυθμό των υπολοίπων.

Ο δεύτερος έκανε θεραπεία για να ξεπεράσει τη θλάση στη γάμπα του και κάνει «αγώνα δρόμου» προκειμένου να είναι έτοιμος να παίξει με τη Χίμκι. Για την ώρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αλλά μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ