Μπιτς : «Ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ»

Μπιτς : «Ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Μπο Μπιτς μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, αναφέροντας πως περιμένει ένα ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική της Basket League και ο Μπο Μπιτς μίλησε για την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» στο «PAOK Sports Arena».

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και πως περιμένει μια ενδιαφέρουσα και ανταγωνιστική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Οι δηλώσεις του Μπο Μπιτς:

«Αγώνας 17ος, εναντίον της ΑΕΚ 13/3/2021

Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη την προηγούμενη εβδομάδα εναντίον του Προμηθέα Πάτρας και έχουμε έναν ακόμη εντός έδρας αγώνα αυτήν την εβδομάδα εναντίον ενός άλλου δυνατού αντιπάλου, της ΑΕΚ. Είναι μία πολύ ταλαντούχα και έμπειρη ομάδα και παίζουν καλά μαζί ως ομάδα!

Παίζουν καλή άμυνα και πιέζουν πολύ, για αυτό και θα πρέπει να φροντίσουμε την μπάλα, να περιορίσουμε τα λάθη μας και στην επίθεση να εκτελέσουμε το σχέδιο παιχνιδιού μας σε υψηλό επίπεδο, για να μας δώσει μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι!

Θα πρέπει να είναι ένα ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό παιχνίδι στο PAOK Sports Arena. Θα ήθελα πολύ να ήταν και οι φίλαθλοί μας στο γήπεδο για να μας υποστηρίξουν. Και ξέρω πολύ καλά ότι θα ήταν όλοι εκεί εάν μπορούσαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ