Σοκ με Κόνιαρη: Ρήξη πρόσθιου χιαστού!

Σοκ με Κόνιαρη: Ρήξη πρόσθιου χιαστού!

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον Αντώνη Κόνιαρη. Ο Έλληνας γκαρντ που αγωνίζεται στον Ιωνικό με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό υπέστη ρήξη χιαστού.

Ο Αντώνης Κόνιαρης στάθηκε πολύ άτυχος στο παιχνίδι του Ιωνικού με τη Λάρισα , καθώς οι φόβοι που υπήρχαν για ρήξη χιαστού επιβεβαιώθηκαν.

Μόλις είχε αρχίσει η δεύτερη περίοδος του αγώνα Ιωνικός – Λάρισα για την 18η αγωνιστική της Basket League, ο Έλληνας γκαρντ τραυματίστηκε και μετέβη άμεσα στα αποδυτήρια.

Οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κάτι σοβαρό και τελικώς επιβεβαιώθηκαν μερικές ώρες αργότερα, με τον 23χρονο να έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Ο Αντώνης Κόνιαρης υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα του IONIKOS BC HELLENIC COIN με την Λάρισα Bread Factory και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

Ο 24χρονος γκαρντ της ομάδας μας, που στάθηκε πολύ άτυχος λίγες μέρες μετά την ένταξή του σε αυτή, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα ακολουθήσει η διαδικασία της αποκατάστασης το επόμενο διάστημα.

Είμαστε όλοι στο πλευρό του Αντώνη και ευχόμαστε να επιστρέψει στα παρκέ σύντομα και πιο δυνατός από ποτέ!

Αντώνη, είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η ατυχία δεν θα αποτρέψει τα σπουδαία που έρχονται στη ζωή και την καριέρα σου»

Δείτε τον τραυματισμό του

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ