Παναθηναϊκός : Ενδιαφέρον για τον Χουγκάζ (vid)

Παναθηναϊκός : Ενδιαφέρον για τον Χουγκάζ (vid)

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει στο στόχαστρο του τον Νίκο Χουγκάζ και αναμένεται να κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Ο Νίκος Χουγκάζ αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Α1, με τον νεαρό του Ιωνικού να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με αποκορύφωμα φυσικά το χθεσινό ματς με τη Λάρισα. Ο Χουγκάζ είχε 7/7 τρίποντα και 23 πόντους συνολικά στην καλύτερη βραδιά του φέτος, με το ενδιαφέρον γύρω από το όνομα του να είναι έντονο.

Ο φόργουορντ του Ιωνικού κάνει φοβερή χρονιά και όπως είναι λογικό αρκετές ομάδες ασχολούνται με την περίπτωση του, με τον Παναθηναϊκό να είναι μια από αυτές Ο Χουγκάζ έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του να δηλώσει συμμετοχή στα ντραφτ του ΝΒΑ, αν και μάλλον είναι νωρίς να σκέφτεται για κάτι τέτοιο. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά τον Χουγκάζ και δεν αποκλείεται να κινηθεί για να τον αποκτήσει, ενώ τον νεαρό του Ιωνικού κοιτάζει και ο Ολυμπιακός, όμως οι ερυθρόλευκοι μέχρι στιγμής έχουν μόνο τη Euroleague και δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα μπορέσουν να δώσουν χώρο και χρόνο στον Χουγκάζ να λάμψει.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει ήδη ο Μαντζούκας, ενώ δεν είναι σίγουρο ότι το καλοκαίρι ο Μήτογλου θα συνεχίσει, καθώς λήγει το συμβόλαιό του, από την πλευρά του ακούγεται όλο και περισσότερο ότι θέλει να ψάξει την ευκαιρία για να βρεθεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ενώ είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν προτάσεις από άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως είναι και ο Ολυμπιακός. Αυτό σημαίνει ότι το τριφύλλι ενδιαφέρεται για τον παίκτη, ενώ όλα θα ξεκαθαρίσουν φυσικά το καλοκαίρι, αφού δούμε και τι θα γίνει με τον Μήτογλου. Πάντως ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα ήθελε τον Χουγκάζ, αφού προχωράει το πλάνο του για ισχυρή ελληνοποίηση του ρόστερ του για τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ