Μάντζαρης : «Επικίνδυνο ματς με τη Λάρισα, τα… παίζει όλα για την παραμονή της»

Μάντζαρης : «Επικίνδυνο ματς με τη Λάρισα, τα… παίζει όλα για την παραμονή της»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς του Περιστερίου με τη Λάρισα και τόνισε ότι είναι πολύ επικίνδυνο.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για το παιχνίδι του Περιστερίου με τη Λάρισα για την 19η αγωνιστική της Basket League και τόνισε ότι είναι ένα επικίνδυνο ματς, καθώς η θεσσαλική ομάδα παίζει την παραμονή της.

Αναλυτικά ο γκαρντ του Περιστερίου έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου,

Αυτή την αγωνιστική έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι πολύ επικίνδυνο. Αντιμετωπίζουμε τη Λάρισα που παίζει την παραμονή της στην κατηγορία. Ειδικά στην έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη, έχει ταλέντο στην επίθεση και αν τους αφήσεις να κάνουν το παιχνίδι τους μπορούν να «σκοτώσουν» τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Γι’ αυτό τον λόγο εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να παίξουμε πολύ καλή σωματική άμυνα, να παίξουμε σκληρά ώστε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Για να κάνουμε μία νίκη που χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τόσο για ψυχολογικούς, όσο και βαθμολογικούς λόγους.

Η άμυνα, η συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και ο έλεγχος των ριμπάουντ είναι στοιχεία που θεωρώ ότι θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και να πετύχουμε τον στόχο μας, απέναντι σ’ ένα αντίπαλο που ξέρει να παλεύει ως το τέλος.

Βαγγέλης Μάντζαρης»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ