Λοβ : «Θέλω να διακριθώ με τον ΠΑΟΚ»

Λοβ : «Θέλω να διακριθώ με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ζερμέιν Λοβ τόνισε ότι αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλη είναι η ιστορία του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Κολοσσό Ρόδου σε μία μέρα που θυμάται και την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1991 και ο Ζερμέιν Λοβ μίλησε για την αίσθηση που έχει αγωνιζόμενος με τα μαυρόασπρα.

Οι δηλώσεις του Ζερμέιν Λοβ:

Για το παιχνίδι με τον Κολοσσό: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, καλή στα ριμπάουντ, στη δημιουργία, στο τρανζίσιον νομίζω ότι καταφέραμε να ανταποκριθούμε καλά».

Για το αν αντιλαμβάνονται οι ξένοι παίκτες τη σημασία του έπους της Γενεύης: «Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις για την ιστορία αυτού του συλλόγου, αλλά πέρα από αυτό, όταν μπαίνει κάποιος μέσα στο γήπεδο νιώθει ότι πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Μόνο που βλέπεις τα πράγματα που υπάρχουν και συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που είναι όλη τους τη ζωή εδώ καταλαβαίνεις πόσο σημαντική είναι η ιστορία του συλλόγου».

Για το αν φαντάζεται τον εαυτό του να είναι μέλος του ΠΑΟΚ σε μια αντίστοιχη επιτυχία: «Λατρεύω αυτή την ομάδα, τον οργανισμό τους ανθρώπους. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια , να τελειώσουμε τη δουλειά φέτος και γιατί όχι τα επόμενα χρόνια να πέτυχουμε και κάτι πιο σπουδαίο, μια διάκριση.

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ισχυρός διεκδικητής της 5ης θέσης, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν μας αρκεί το ότι μπήκαμε στα πλέι οφ, θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ