Καμπερίδης : «Πρέπει να αποφύγουμε λάθη και να ελέγξουμε το ρυθμό»

Καμπερίδης : «Πρέπει να αποφύγουμε λάθη και να ελέγξουμε το ρυθμό»

Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε για το ματς του Άρη με τον Προμηθέα στην Πάτρα και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό.

Ο Αρης αντιμετωπίζει αύριο τον Προμηθέα στην Πάτρα, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Basket League και ο Σάββας Καμπερίδης αναφέρθηκε στο τι χρειάζεται η ομάδα του για να πάρει τη νίκη απέναντι στους Πατρινούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, παρουσιαστήκαμε αδικαιολόγητα, χωρίς το απαιτούμενο κίνητρο. Πριν από το τακτικό κομμάτι του αγώνα, η ενέργεια στην άμυνα και η σωστή κυκλοφορία στην επίθεση, θα πρέπει να είναι τα θεμέλια της αγωνιστικής μας εικόνας. Γνωρίζουμε καλά ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ποιότητα, όποτε θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και να ελέγξουμε το ρυθμό, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αντιστοιχεί» ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Αρης, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με μια προπόνηση σήμερα, με τους νεαρούς Σιδηροηλία και Τσιρογιάννη να μένουν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών.

Η αποστολή του Αρη για το παιχνίδι με τον Προμηθέα: Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Milosevic, Χαριτόπουλος, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Γεωργάκης, Chalmers, Dragicevic, Little, DeCosey.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ