Οικονομικό κραχ στην ΑΕΚ – Τρεις μήνες απλήρωτοι οι παίκτες, ετοιμάζονται να φύγουν!

Οικονομικό κραχ στην ΑΕΚ – Τρεις μήνες απλήρωτοι οι παίκτες, ετοιμάζονται να φύγουν!

Ο έγκριτος Λιθουανός ρεπόρτερ, Ντονάτας Ούρμπονας ανέφερε πως η ΑΕΚ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ότι οι παίκτες είναι τρεις μήνες απλήρωτοι.

Νωρίτερα to10.gr παρουσίασε την κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ. Μια κατάσταση που επιβεβαιώθηκε εντυπωσιακά από την… επανάσταση του νεαρού Νίκου Ρογκαβόπουλου. Ενός παίκτη που θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα, αλλά τα… βρόντηκε και αρνήθηκε να προπονηθεί με την Ενωση. λόγω της απληρωσιάς και της συμπεριφοράς του προπονητή του προς το πρόσωπό του.

Πλέον, το θέμα της ΑΕΚ παίρνει διεθνείς διαστάσεις. Με έναν εκ των σημαντικότερων δημοσιογράφων που ασχολούνται με το μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη, να προχωράει ένα βήμα παρακάτω τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στα ενδότερα της ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Λιθουανός δημοσιοηγράφος Ντονάτας Ούρμπονας, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και οι καθυστερήσεις μισθών φτάνουν σε βάθος τριμήνου. Μάλιστα, στο ποστάρισμα που έκανε ο Λιθουανός στο twitter αναφέρει πως είναι πολύ πιθανό να αντιδράσουν κι άλλοι παίκτες μετά τον Νίκο Ρογκαβόπουλο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Όπως επιβεβαιώνεται από πηγές, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Μαθαίνω ότι δεν έχει πληρώσει μισθούς σε παίκτες για τουλάχιστον τρεις μήνες. Κάποιοι απ’ αυτούς σκέφτονται να τερματίσουν τα συμβόλαιά τους. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ήδη αρνήθηκε να προπονηθεί και έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ