Λυκογιάννης: «Είναι ένα δύσκολο και αρκετά σημαντικό παιχνίδι για εμάς»

Λυκογιάννης: «Είναι ένα δύσκολο και αρκετά σημαντικό παιχνίδι για εμάς»

Την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό της ομάδας, Άρη Λυκογιάννη να μιλάει για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το Σάββατο 3 Απριλίου στο «Κλειστό Γυμναστήριο Πλάτων» της Νίκαιας τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League, με τον τεχνικό του «Δικέφαλου», Άρη Λυκογιάννη να μιλάει για τις δυσκολίες που θα κληθεί να ξεπεράσει η ομάδα του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρη Λυκογιάννης για την αναμέτρηση εναντίον στον Ιωνικό Νικαίας:

«Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, σε ένα δύσκολο γήπεδο και απέναντι σε μία ομάδα που παίζει με ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού τον τελευταίο ενάμιση περίπου μήνα, μετά τις απώλειες που είχε με την αποχώρηση του Smith και τον τραυματισμό του Κόνιαρη.

Είναι μία ομάδα που με την ζώνη δημιουργεί αρκετά θέματα στον αντίπαλο και γενικά είναι ομάδα που έχει ποιότητα και στο Ελληνικό στοιχείο, αλλά και αξιόλογους ξένους παίκτες. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για μας και αρκετά σημαντικό, όσο αφορά την κατάταξη που θα έχει η ομάδα στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Πρέπει να διαβάσουμε αυτά που θα μα δώσει η αντίπαλη άμυνα και να το συνδυάσουμε αυτό με τη δική μας αμυντική προσήλωση, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί προκειμένου να πάρουμε τη νίκη».

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους: Μπιτς, Κονατέ, Λοβ, Γκριφιν, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Καρτερ και Τέρνερ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ