Πέρασε από το Περιστέρι ο Προμηθέας (70-73)

Πέρασε από το Περιστέρι ο Προμηθέας (70-73)

Ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε του Περιστερίου εκτός έδρας με σκορ 73-70 και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την τετράδα του πρωταθλήματος.

Ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την τετράδα της κανονικής περιόδου έκανε ο Προμηθέας που πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι με 73-70 για την 20ή αγωνιστική της Baskte League. Οι Πατρινοί άνοιξαν τη διαφορά στην τρίτη περίοδο και άντεξαν στην αντεπίθεση του Περιστερίου στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Πλέον ο Προμηθέας έχει ρεκόρ 12-5 και «χρωστά» ακόμα τρία παιχνίδια ενώ από την άλλη πλευρά το Περιστέρι έπεσε στο 10-10 χάνοντας και μαθηματικά την είσοδό του στην τετράδα, στοχεύοντας πλέον στην πέμπτη θέση, εν όψει των πλέι οφ.

Το Περιστέρι παρότι βρέθηκε στο -12 στις αρχές της τέταρτης περιόδου, μάζεψε τη διαφορά μειώνοντας στο καλάθι ένα λεπτό πριν από το τέλος. Στο φινάλε του αγώνα όμως ο Προμηθέας αφενός ήταν εύστοχος από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, ενώ στο αντίποδα οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι από μακρινή απόσταση.

Ο Τζεράι Γκραντ με 21 πόντους και ο αδελφός του Τζέριαν με 20, ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών. Από την άλλη για το Περιστέρι που παρατάχθηκε με απουσίες και αγωνιστικά προβλήματα ο Μάρβιν Τζόουνς τελείωσε με 17 πόντους και οι Μιχάλης Τσαϊρέλης και Χρήστος Σαλούστρος είχαν από 12.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 36-37, 50-57, 70-73.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ