Άρης : Οστικό οίδημα στον αστράγαλο o Σταμάτης

Άρης : Οστικό οίδημα στον αστράγαλο o Σταμάτης

Ο Έλληνας γκαρντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά τον τραυματισμό του και η συμμετοχή του στο σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Σάββας Καμπερίδης δεν θα μπορεί να υπολογίζει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον Δημήτρη Σταμάτη για τη σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Ο Έλληνας γκαρντ, που είχε τραυματιστεί το παιχνίδι με τον Κολοσσό, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπέστη οστικό οίδημα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού. Ακόμα, από τη προπόνηση του Άρη απουσίαζε λόγω ίωσης και ο Λίτλ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Με μια μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (07/04) η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό (10/04, 17:00, ΕΡΤ3), που θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall», για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League Οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο Δημήτρης Σταμάτης, έδειξαν ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την ομάδα της Νίκαιας.

Ο 25χρονος παίκτης υποβάλλεται σε θεραπείες και θα προπονείται μόνος του, μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίζει. Ο Mario Little απουσίασε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα από την προετοιμασία, εξαιτίας της ίωσης, που τον ταλαιπωρεί.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Γιάννης Σιδηροηλίας και ο Κώστας Τσιρογιάννης. Αύριο (08/04), θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση. Πριν απ’ αυτή, τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε τεστ κορωΤνοϊού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ