Ολυμπιακός : Μίλησε με την πλευρά του Λάνγκφορντ αλλά…

Ολυμπιακός : Μίλησε με την πλευρά του Λάνγκφορντ αλλά…

Αρέσει εννοείται στον Ολυμπιακό ο Αμερικανός «μπόμπερ» όμως δεν είναι και τόσο εύκολη η περίπτωσή του.

Όπως σας τονίσαμε το πρωί, ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για να προσθέσει έναν παίκτη για την περιφερειακή γραμμή του. Στους Ερυθρόλευκους προτείνονται σωρηδόν παίκτες με τους μάνατζερ να κάνουν ότι μπορούν για να εξασφαλίσουν ένα συμβόλαιο για τους πελάτες τους. Μία περίπτωση που γράψαμε νωρίτερα είναι αυτή του Κιθ Λάνγκφορντ.

Ο Αμερικανός «μπόμπερ» εννοείται πως αρέσει στην ομάδα του Πειραιά, που έκανε μάλιστα και το βήμα παραπάνω. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία διερευνητική συζήτηση με την πλευρά του Αμερικανού, κάτι που δεν διαψεύδεται από κανέναν. Μίλησαν οι δύο πλευρές, χωρίς βέβαια να γίνει κρούση και αυτό έχει μία λογική.

Ο Λάνγκφορντ προέρχεται από τραυματισμό και αυτό είναι κάτι που έχει θορυβήσει τη μεριά των Πειραιωτών. Το πρόβλημα στην υπόθεση, είναι πλέον καθαρά με τον χρόνο, γιατί δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να προλάβει να προχωρήσει σε εξονυχιστικό έλεγχο και παράλληλα να κινήσει τη διαδικασία. Αναφορικά με τον ρόλο του, είναι κάτι που ουσιαστικά δεν ενοχλεί τους «ερυθρόλευκους» καθώς είναι παίκτης που ξέρουν τι θα αποκτήσουν. Μέσα στην ημέρα ο ίδιος ο παίκτης μίλησε στο eurohoops.net και είπε ότι θα του άρεσε η προοπτική να έρθει στον Ολυμπιακό.

Αναφορικά με τον Ράιαν Τούλσον, ο οποίος προτάθηκε στους Πειραιώτες, η μεριά του τεχνικού τιμ δεν φέρεται να… ψήνεται, καθώς ο 33χρονος Αμερικανός δεν είναι αυτό που ψάχνει η ομάδα. Οι επόμενες ημέρες είναι κομβικές και αναμένεται να κορυφωθούν οι διαδικασίες για την απόκτηση ενός περιφερειακού για την ομάδα του Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ