Άρης : Εκτός με Ιωνικό ο Σταμάτης – Επιστρέφει ο Λιτλ

Άρης : Εκτός με Ιωνικό ο Σταμάτης – Επιστρέφει ο Λιτλ

Χωρίς τον Δημήτρη Σταμάτη θα παραταχθεί ο Άρης απέναντι στον Ιωνικό Νίκαιας λόγω του τραυματισμού τού Έλληνα γκαρντ στον αστράγαλο, ωστόσο ο Σάββας Καμπερίδης θα έχει στη διάθεση του τον Μάριο Λιτλ.

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο (10/4, 17:00) τον Ιωνικό Νίκαιας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστική της Basket League, με τον Σάββα Καμπερίδη να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Σταμάτη.

Ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον αριστερό του αστράγαλο, που αποκόμισε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος που απέναντι στον Κολοσσό και έτσι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Θα απουσιάσουν, ακόμη, από το παιχνίδι οι νεαροί, επίσης, τραυματίες, Γιάννης Σιδηροηλίας, Κώστας Τσιρογιάννης. Ο τελευταίος, μάλιστα, υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, το αποτέλεσμα των οποίων φανέρωσε ότι έχει υποστεί ρήξη στο πρόσθιο κέρας του έξω μηνίσκου του δεξιού του γόνατου. Ο 21χρονος πόιντ γκαρντ θα αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης, σε συνδυασμό με θεραπείες και θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε δυο με τρεις εβδομάδες.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» θα έχει, αντίθετα, στη διάθεσή του τον Μάριο Λιτλ, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε στη διάρκεια της εβδομάδας.

Για τη μάχη με τον Ιωνικό ο Σάββας Καμπερίδης εκφράστηκε μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας: «Η εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι αυτή που πρέπει. Η αναμέτρηση με τον Ιωνικό, είναι η τελευταία στο γήπεδό μας και θα πρέπει να αποδείξουμε, πρώτα στους εαυτούς μας, ότι η χρονιά δεν είχε τελειώσει στον αγώνα με τον Ηρακλή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ