Κουζέλογλου : «Νίκη για να εξασφαλίσουμε την παραμονή»

Κουζέλογλου : «Νίκη για να εξασφαλίσουμε την παραμονή»

Το σύνθημα της νίκης έδωσε ο Γιάννης Κουζέλογλου ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τον Ιωνικό.

Σε ρυθμούς Ιωνικού κινούνται στο στρατόπεδο του Άρη, με τους «κίτρινους» να χρειάζονται τη νίκη ώστε να «κλειδώσουν» την παραμονή τους στην Basket League. Ο φόργουορντ του Άρη, Γιάννης Κουζέλογλου μίλησε για τη σημαντική αναμέτρηση και στάθηκε στην αναγκαιότητα της νίκης την οποία χαρακτήρισε αναγκαία.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Blog του ΕΣΑΚΕ:

«Αυτή την αγωνιστική, παίζουμε στην έδρα μας κόντρα στον Ιωνικό, ένα παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία για να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία και να μην μας απασχολεί τι θα κάνουν άλλες ομάδες.

Για μας υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα κι αυτό είναι η νίκη, ώστε να βάλουμε, παράλληλα τέλος και στο αρνητικό σερί των προηγούμενων αγωνιστικών. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο από τον αντίπαλό μας.

Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα, που επιλέγει σε μεγάλα διαστήματα, στους τελευταίους αγώνες, άμυνα ζώνης κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εμφανιστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι, για να την αντιμετωπίσουμε, όπως και τις δυσκολίες, οι οποίες θα προκύψουν στη διάρκεια της αναμέτρησης. Θα είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόσουμε με συνέπεια το πλάνο, που έχουμε και πάνω στο οποίο δουλέψαμε, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ