Λούντζης: «Να φτάσουμε στους τελικού του πρωταθλήματος»

Λούντζης: «Να φτάσουμε στους τελικού του πρωταθλήματος»

Ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρθηκε στους στόχους του Προμηθέα για τη φετινή σεζόν, αλλά και τις μάχες με το Περιστέρι για τα play-off.

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ο Προμηθέας πρέπει να δείξει ψυχικά αποθέματα και να συγκεντρωθούν στα ματς με το Περιστέρι.

Ο Έλληνας φόργουορντ ανέφερε πως στόχος των Πατρινών είναι η κατάκτηση τίτλων επισημαίνοντας πως στόχος είναι να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στο πρωτάθλημα.

Το blog του Μιχάλης Λούντζη στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας,

O αγώνας με το Περιστέρι θα είναι ένα πολύ δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι καθώς το Περιστέρι είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα με ένα πολύ καλό σύνολο. Εμείς θα πρέπει να αφήσουμε πίσω τον αγώνα Κυπέλλου που τα δώσαμε όλα και να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να μπούμε στο γήπεδο έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Η σειρά με το Περιστέρι πιστεύω θα είναι πολύ ανταγωνιστική και είναι γεγονός όπως έλεγα από την αρχή της σεζόν, πως τώρα ξεκινά ουσιαστικά το πρωτάθλημα.

Στόχος μας, όπως πάντα είναι να διεκδικούμε τίτλους και για αυτό θα παλέψουμε ώστε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται δηλαδή στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γιατί οι αγώνες μιας σειράς playoffs είναι ειδικών συνθηκών και ας είναι ο αντίπαλος ο ίδιος, πρέπει να προσαρμόζεσαι ανάλογα και να παραμένεις συγκεντρωμένος μέχρι να καταφέρεις να πάρεις την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ