Κάρτερ: «Ο Μέικον πήρε το παιχνίδι στα χέρια του και δεν ανταποκριθήκαμε»

Κάρτερ: «Ο Μέικον πήρε το παιχνίδι στα χέρια του και δεν ανταποκριθήκαμε»

Ο Τζος Κάρτερ μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ και στάθηκε στην τρομερή εμφάνιση του Νταρίλ Μέικον, ενώ αναφέρθηκε στο τι πρέπει να αλλάξουν οι «ασπρόμαυροι» στο Game 2.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το πρώτο μεταξύ του παιχνίδι στα play-off της Basket League, με τον Τζος Κάρτερ να μιλά για τους λόγους που ο Δικέφαλος του Βορρά δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αμερικανός τόνισε πως τεράστιο ρόλο έπαιξε ο Νταρίλ Μέικον τον οποίο δεν μπόρεσαν να σταματήσουν και έκρινε τον αγώνα, ενώ στάθηκε και στα πράγματα που πρέπει να κάνουν οι «ασπρόμαυροι» στο Game 2.

Οι δηλώσεις του Τζος Κάρτερ:

«Πάντα βλέπω τα παιχνίδια μας, συνήθως το ίδιο βράδυ. Σήμερα το πρωί είχα τη δυνατότητα να το δω και το κάνω για να βρω τα λάθη που έκανα, αλλά και τα σημεία στα οποία θα πρέπει να γίνω καλύτερος, τόσο εγώ, όσο και η ομάδα μου. Είναι απλά αυτά που έγιναν στο τέλος του αγώνα. Ένας παίκτης ηγήθηκε της προσπάθειας που έκανε ο αντίπαλος, πήρε πρωτοβουλίες και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Δυστυχώς ο Μέικον πήρε το παιχνίδι στα χέρια του και στο ίδιο χρονικό σημείο εμείς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε ούτε στο αμυντικό, ούτε όμως και στο επιθετικό κομμάτι.

Είναι πολύ σημαντικό να ξεχάσουμε αμέσως τον πρώτο αγώνα και να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στο δεύτερο παιχνίδι. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάποιοι παίκτες, όπως εγώ, δεν παίξαμε όσο καλά χρειαζόταν ώστε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να συνεχίσουμε για τον δεύτερο αγώνα με τη σωστή νοοτροπία και να πιστέψουμε ότι θα παίξουμε καλά για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ