Play-offs: Να καθαρίσει τη σειρά ο Παναθηναϊκός – «Μάχη» στο Περιστέρι

Play-offs: Να καθαρίσει τη σειρά ο Παναθηναϊκός – «Μάχη» στο Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός θα πάει στη Νίκαια για να καθαρίσει μια και καλή την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League κόντρα στον Ιωνικό, την ίδια στιγμή που Περιστέρι και Προμηθέας θα δώσουν «μάχη».

Ο πρώτος γύρος των play-offs της Basket League συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με σκοπό να μάθουμε την τελική τετράδα που θα παλέψει για τις θέσεις που οδηγούν στους τελικούς.

Το σημερινό (14/5) πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγώνες οι οποίοι αναμένεται να διεξαχθούν έχοντας μεγάλο ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, ο Ιωνικός Νίκαιας θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, ενώ το Περιστέρι τον Προμηθέα Πάτρας.

Στο πρώτο χρονικά ματς (17:00) ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Νίκαια με σκοπό να καθαρίσει τη σειρά και να βρεθεί στα ημιτελικά περιμένοντας τον αντίπαλο του, ώστε να σχεδιάσει τα πλάνα του.

Στις 20:00 το Περιστέρι θα υποδεχθεί τον Προμηθέα, σε έναν αγώνα που αναμένεται να πέσουν… κορμιά. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου πήρε ένα μεγάλο «διπλό» στην Πάτρα και με το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια της θέλει να τελειώσει την πρόκριση.

Από την άλλη πλευρά το σύνολο του Μάκη Γιατρά, θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει σε 1-1, να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας και να παίξει την πρόκριση στο γήπεδο της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ