Κάτας: «Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά»

Κάτας: «Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά»

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βελτιώθει στο επιθετικό κομμάτι στάθηκε ο προπονητής των Πρασίνων Όντεντ Κάτας

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής στο πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ επικρατώντας με 78-72 κάνοντας το πρώτο βήμα από τα τρια που χρειάζονται για να παρευθεί στους τελικούς της Basket League.

Μετά την λήξη της αναμέτρης ο Όντεντ Κάτας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ σχολιάζοντας το ντέρμπι με την Ένωση, τονίζοντας ότι έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική επίδοση της ομάδας του αλλά παράλληλα υποστηρίξει ότι οι Πράσινοι θα πρέπει να βελτιωθούν στο επιθετικό κομμάτι ενόψει των υπόλοιπων παιχνιδιών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:
Για τον πρώτο ημιτελικό: «Παίξαμε εξαιρετική άμυνα στο παιχνίδι, αλλά σε κάποια σημεία του ματς είχαμε προβλήματα στην επίθεση. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά και πάλι πρέπει να βασιστούμε στην άμυνα που μας έδωσε σήμερα τη νίκη».

Όσο για το δεύτερο παιχνίδι σε 48 ώρες, είπε: «Στο δεύτερο παιχνίδι δεν πρόκειται να αλλάξουμε αμυντικά. Θα γίνουν κάποιες προσαρμογές στην επίθεση. Περιμένω να γίνει μεγάλη μάχη, αλλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ