Κάτας: «Κάναμε εύκολο το παιχνίδι, όμως το δεύτερο ματς θα είναι διαφορετικό»

Κάτας: «Κάναμε εύκολο το παιχνίδι, όμως το δεύτερο ματς θα είναι διαφορετικό»

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε μετά την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου στον πρώτο τελικό της Basket League (100-72) και τόνισε πως το δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα είναι διαφορετικό.

Μετά την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου στον πρώτο τελικό της Basket League (100-72) ο Όντεντ Κάτας τόνισε ότι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα είναι διαφορετικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πάντα είναι η άμυνα το κλειδί. Κάναμε εύκολο το παιχνίδι, είχαμε ένταση από το ξεκίνημα. Θα είναι λάθος αν σκεφτούμε ότι θα είναι το ίδιο και το επόμενο. Το Λαύριο έδειξε μεγάλο χαρακτήρα επιστρέφοντας από το 2-0 με τον Προμηθέα. Το δεύτερο παιχνίδι θα έχει να κάνει με το πως θα αντιδράσουμε μετά το σημερινό. Πρέπει να είμαστε πραγματικά πολύ συγκεντρωμένοι στο επόμενο».

Για το αν υπήρχε κάτι που δεν του άρεσε: «Στη δεύτερη περίοδο επιτρέψαμε 26 πόντους με 8 τρίποντα και 6 επιθετικά ριμπάουντ. Έχουμε την ποιότητα και μεγάλο ροτέισον για να παίζουμε πάντα με την ίδια ένταση. Αυτό πρέπει να το δούμε, ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι που δε θα είναι εύκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ