Μουράτος: «Ένα κράμα εμπιστοσύνης, αυτοματισμών και αγάπης μας οδηγεί»

Μουράτος: «Ένα κράμα εμπιστοσύνης, αυτοματισμών και αγάπης μας οδηγεί»

O Βασίλης Μουράτος σε δηλώσεις του μετά την νίκη του Λαυρίου αποκάλυψε την… συνταγή της επιτυχίας της ομάδας του Χρήστου Σερέλη.

Το Λαύριο δεν σταματάει ούτε κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς έφερε την σειρά των τελικών στα ίσα, και ο Βασίλης Μουράτος σε δηλώσεις του αποκάλυψε το… μυστικό της επιτυχίας της ομάδας του. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Λαυρίου έκανε λόγο για ένα κράμα εμπιστοσύνης, κόπου, αυτοματισμών και αγάπης μεταξύ των παικτών που οδηγεί σε αυτά τα τεράστια αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Βασίλης Μουράτος:

«Ο κόουτς έχει απόλυτο δίκιο να λέει πληρέστερη ομάδα τον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο ματς μας έδειξαν την πραγματική αλήθεια, εμείς ήμασταν ακόμη στη σειρά με τον Προμηθέα. Η εικόνα μας ήταν ντροπιαστική για ομάδα που παίζει τελικούς.

Σήμερα (5/6), όμως, αλλάξαμε το τσιπάκι, παίξαμε με ενέργεια, όπως κάνουμε πάντα στο Λαύριο. Ο Παναθηναϊκός παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί, αλλά εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Είναι όλο αυτό το κράμα που μας οδηγεί. Η εμπιστοσύνη μεταξύ μας και ο κόπος μες στο γήπεδο, οι αυτοματισμοί και πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ